Här på Lilla Bäckermåla, på ostkusten, föder vi upp våra travhästar. Tjugo  fölungar har sett dagens ljus sedan vi startade vår uppfödarverksamhet 2015. Vår målsättning är att få fram bra travhästar både med bra fysik och ett bra temperament. Våra unghästar har så här långt varit underbara individer med stor tillit till människor.
Du kan känna dig säker på att den häst du köper av oss har fått bästa foderstat under sin uppväxt. De är vaccinerade, regelbundet verkade och avmaskade. Vi söker hästägare som kan ge våra uppfödningar bra förutsättningar för att kunna utvecklas optimalt inom travsporten.

Vi söker hästägare som förstår vikten av att hästarna får behålla sitt namn efter köpet och att man förstår att det finns både tanke och mången krona nerlagd för att kunna bygga upp ett varumärke. Vårt varumärke är Solkatten! Man får tycka vad man vill om namnet men för oss är det en självklarhet, eftersom vår resa inom travet började på Kattedals gård,  därav katt, solen ger alla som den skiner på en enorm kraft. Ta sedan de här orden SOL och KATT alltså blir det en solkatt, alla vet hur starkt en solkatt lyser och hur snabb den är.  Därför vill vi att våra uppfödningar får behålla sitt namn samtidigt som det är vårt varumärke som vi hela tiden betalar pengar för att bygga upp. 
Vi säljer gärna både unghästar och årsföl, samtidigt som vi oftast har andelar i någon av våra uppfödningar till salu.
Vill du vara med som delägare, från början från att fölet är ungt, så hör av dig så presenterar vi ett prospekt.  Vi är gärna med som aktiva andelsägare i våra hästars framtid. Har du det glada HÄSTÄGAREGÄNGET så har vi HÄSTEN! Eller hoppa på tåget nu när det snart börjar rulla med delägarskap i nya förmågor.
Har vi någon av morgondagens stjärnor?

Tillagd i varukorgen